Upplev Toscana på Forumresor vis 13/5-17/5 2017

Flygresa med Vueling till Florens
Flygresa med SAS från Bologna
Transfer till och från flygplatserna
Boende i dubbelrum 
4 frukostar
Bussutflykt till Chianti Classico området inkl vinprovning i Montefioralle
Bussutflykt till Siena
Bussutflykt till Bologna inkl guidad stadsrundtur på skandinaviska
Vandring till/från San Gimignano
Reseledare; Erling och Eva Alvesson 

 

Enkelrumstillägg 1200kr
Vi erbjuder en transfer mot tillägg från Kristianstadtrakten, längs med E22 till/från Kastrup.
Lustkortsrabatt avdrages på ordinarie pris 500kr

Pris: 6995kr
Ordinarie Pris: 7495kr

Fullbokat

Dags att återvända till Toscana. Denna gången har vi hyrt ett helt Agroturismo bara till oss. Vi bor en liten bit utanför den underbara staden San Gimignano. Från vårt hotell kommer vi att göra en vandring till San Gimignano. Vi kommer att göra en utflykt med buss till Siena, känt bl a för sitt underbara torg och vi kommer även att ha en heldag i Chianti Classico området. Vi kommer självklart att äta gott och smaka på underbara viner från Toscana.

Vi bor på Molino di Foci strax utanför San Gimignano www.molinodifoci.com 

Vi flyger med Vueling från Köpenhamn klockan 14.40 och landar på Florens flygplats kl 17.00. Vår buss hämtar oss på flygplatsen och tar oss till vårt hotell, Hotel Molino di Foci, strax utanför San Gimignano. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Efter frukost beger vi oss till Chianti Classico området. Vi kommer att ha en heldag i detta område, där vi kommer att smaka på goda viner och njuta av underbar italiensk mat. Vi äter middag på restaurang, innan vi åker tillbaka till hotellet.

 

Denna dag vandrar vi till San Gimignano, där vi får en egen tid för att upptäcka denna vackra stad och äta lunch. En sträcka på ca 4 km. På eftermiddagen vandrar vi tillbaka mot vårt hotell. På vägen gör vi ett stopp på en vingård och smakar på deras goda viner.
På kvällen äter vi en god stenugnsbakad pizza på hotellet.

Vår buss hämtar oss efter frukost för att köra oss till Siena.
Det snäckformade torget i Siena är utsett till ett av världens vackraste torg. När vi är klara i Siena, kör vår buss oss till ett trevligt Agriturismo. Vi börjar med att prova gårdens goda viner, därefter äter vi en god middag tillsammans. Efter middagen blir vi skjutsade tillbaka till hotellet.

 

När vi är klara med frukosten hämtar vår buss upp oss, för att köra till Bologna som ligger i landskapet Emilia Romagna. Till vår hjälp att upptäcka Bologna har vi en skandinavisktalade guide. Vi upplever Bologna, äter lunch och shoppar, innan vi flyger hem från Bologna kl 20:00. Vi landar i Köpenhamn kl 22.00.
På Kastrup står vår transferbuss och väntar på oss.