Upplev Franska Rivieran på Forumresors vis 3/10 - 7/10 2017

Flygresa med Norwegian tur och retur Köpenhamn - Nice
Buss till utflykterna
4 övernattningar på centralt beläget 4* hotell
4 frukostar
1 stadsrundtur i Nice med svensk guide
3 naturvandringar med svensk guide
1 morgonvandringerna

Enkelrumstillägg 2000kr
Lustkortsrabatt avdrages på ordinarie pris 500kr

Pris: 6995kr
Ordinarie Pris: 7495kr

Fullbokat

Natur, kultur, fina vandringsleder, god mat, god dryck, azurblått hav.... Följ med Forumresor och upptäck detta område på vårt sätt. I denna fantastiska del av Frankrike finns det massor att uppleva. Kanske kan vi ta ett dopp i Medelhavet. Härliga vandringar för alla med en grundkondition.

Vi flyger med Norwegian från Kastrup till Nice i början av oktober. Vi har träffat en svensk tjej som bl a har skrivet ett antal guideböcker om detta område. Hon ska hjälpa oss med våra vandringar. Med jättebra flygtider kan vi även använda bägge resdagarna till att upptäcka Nice med omnejd. Vi erbjuder en transfer till/från Kastrup mot tillägg.

Vi bor på ett centralt hotel i Nice som heter Hotel Ellington 4* www.ellington-nice.com 

Vi flyger med Norwegian från Köpenhamn kl 8.20 och landar i Nice
kl 10.20. På eftermiddagen tar vår svenska guide oss med på en stadsrundtur till fots i det vackra Nice.

På kvällen äter vi en gemensam middag på en trevlig restaurang för de som vill följa med.

Nu är det dags för vår första vandring. Vi åker iväg med buss från Nice efter frukost och kommer hem till hotellet på seneftermiddagen. Vi vill ju även passa på att upptäcka områdena kring Nice. Vi tänker ge oss ut på en vandring mellan pittoreska byar i "bergen".
På kvällen äter vi en gemensam middag på en trevlig restaurang för de som vill följa med.

Efter frukost går Eva o Erling en promenad tillsammans med de som vill följa med på en tur längs med havet. Vi går på den berömda Promenade des Anglais. Vi avslutar denna promenad med en kopp kaffe och en croissant på ett café. När denna vandring är över, är ni lediga för egna aktiviteter. Äta en god lunch. Kanske någon vill besöka de berömda museerna i Nice. Kanske någon vill shoppa i de många affärerna, besöka Blomstermarknaden, strosa runt i Gamla Stan eller bara ta det lugnt med en kopp kaffe och titta på folk. Middag på egen hand.

Dags för en ny vandringsdag tillsammans med vår trevliga vandringsguide. Denna gång åker vi med bussen till ett nytt område, en liten bit från Nice. Njuter av den underbara naturen med fina utsikter.
På kvällen äter vi en gemensam middag på en trevlig restaurang för de som vill följa med.

 

Efter frukost packar vi ihop våra väskor och sätter dessa i hotellets receptionen.
Vi tar oss med buss till den trevliga staden Antibes, där vi åter möter vår vandringsguide. Vi upptäcker Antibes med omnejd på en kustvandring. Efter vandringen åker vi tillbaka till hotellet för att hämta upp våra väskor, för att sen åka vidare till flygplatsen.
Vi flyger med Norwegian från Nice kl 21.40 och landar på Kastrup kl 23.40.